Light Body meditatie cursus

Stel jezelf de volgende vragen over de Light Body

 

Voel je al een tijdje dat je toe bent aan een grote sprong in je ontwikkeling.

Voelt het alsof iets in jou een bepaalde kant op wil gaan en zoek je een

helder en duidelijk pad dat je stap voor stap kunt gaan?

 

Dan is het pad van het bewust worden van je lichtlichaam misschien wel voor jou de volgende stap. 

Bij de cursus Awakening your Light Body wordt je aan de hand van geleidemeditaties meegenomen op een wonderlijke en bijzondere reis waarin je jezelf, je denken, je emoties en je leven op een hoger plan brengt.

 

Om te bepalen of je er aan toe bent om het pad de Awakening Your Light Body te gaan volgen kun je jezelf ook de volgende vragen stellen:

 

 1. Ben je al een tijdje op een pad van spirituele groei en ontwikkeling? Ben je klaar voor verandering, voor een pad met versnelde groei en ontwikkeling?

 2. Heb je interesse in het ervaren van diverse bewustzijnslagen en wil je van daar uit ook letterlijk vorm geven?

 3. Is het vinden van en het expressie geven aan je levensdoel vanuit jouw Innerlijke Licht belangrijk voor je? Maakt creativiteit daar een wezenlijk onderdeel van uit?

 4. Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid om datgene los te laten wat niet meer bij je past? Ben je bereid om datgene te creëren dat wel bij jou past?

 5. Vertrouw je op je innerlijke stem, impulsen en handel je hier ook naar? Zou je hier in willen groeien?

 6. Geloof jij dat je je eigen werkelijkheid creëert?

 7. Ben je er bewust van dat je een Hoger Zelf hebt en een Ziel? Voel je je aangetrokken tot zaken zoals meditatie, channeling, energiewerk en het ontwikkelen van je bewustzijn?

 8. Is spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid om er elke week tijd en energie aan te besteden?

 9. Ontvang je nu impulsen om nieuwe dingen in je leven toe te laten en dat het nu tijd is om hier aandacht aan te gaan besteden?

 10. Heb je geleerd om met emotionele zaken om te gaan die zich voordoen als je je je spiritueel ontwikkelt? Zoek je naar het positieve in elke situatie?

 11. Ben je gevoelig voor energie? Wil je leren over subtiele energieën en hoe je er mee kunt werken in je dagelijkse leven en ook ten aanzien van je creativiteit kunt leren inzetten, zodat het een kracht is?

 12. Geloof jij dat je recht hebt op een bijzonder, vreugdevol, sprankelend, overvloedig leven? Voel je ook dat het creatieve soms een innerlijke noodzaak of verlangen is?

 13. Ben je op zoek naar je eigen authentieke vrije spoor in jouw creatieve werk? Voel je de behoefte om je bestaande werk te doorbreken maar weet je niet hoe?

 14. Als je vrijwel alle vragen met Ja beantwoord, ben je er klaar voor om het schitterende pad op te gaan dat de cursus Awakening Your Light Body je biedt.

 

Wil je meer informatie neem dan contact met me op. Je kunt ook langskomen voor een vrijblijvende kennismaking meditatie of een afspraak maken voor een telefoongesprek.

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon

Volg mij