Zware jas? Trek hem uit!


Wanneer trek jij die zware jas eens uit? Voel je je soms zwaarmoedig, alsof je moeilijk kunt genieten, blijf je maar in negatieve gedachten hangen en lijkt het allemaal zo somber? Wanneer laat jij die zware jas nou eens los!

Tekening gemaakt door Nancy de Zwart. Bekijk haar website voor meer inspirerende tekeningen.www.nancydezwart.nl Jouw zware jas, bestaande uit allerlei zaken waarvan je weet dat je ze eigenlijk al een hele tijd los wilt laten. Op de een of andere manier blijf je maar je aandacht erop richten, blijf je er maar mee bezig. Je weet vast wel dat zolang je je aandacht erop blijft richten, dat je het juist vasthoudt. Verleg je focus eens naar Licht, naar wat je wel graag wil. De antwoorden liggen niet in de jas zelf, maar naar waar je naar verlangt! Loslaten is een lastig proces omdat loslaten eigenlijk al impliceert dat je iets vasthoudt. Acceptatie is de sleutel. Geef toe aan jezelf, dat het er is, die vervelende emoties of die lastige situatie. Het is zo. Door ertegen te vechten en erin te blijven zitten los je het niet op. Zie in dat je die Jas draagt, maar sta dat licht toe, het is er al die tijd al geweest. Al die zaken die je verzwaard hebben zoals: angst, woede, spijt, jaloezie, wrok, stress, schuld, enz. waren slechts illusies. Want waar gaat het nu echt om in jouw leven? Waar leef jij nu eigenlijk echt voor? Inderdaad, om jezelf te zijn, om te LEVEN in licht en in liefde. Daarom ben je hier. Dus neem je pijnen of lastige situaties aan als lessen, het is er nu eenmaal, accepteer het, je hoeft het niet weg te stoppen en richt je op het licht. Heb je hier hulp bij nodig om hier samen (nog) eens naar te kijken. Laat het gerust weten. Het is niet nodig om die zware jas nog met je mee te sjouwen. Er is er maar 1 die hem uit kan trekken, dat ben je zelf! Als het je nog niet alleen lukt, dan is er altijd hulp voor jou! Durf jij je jas los te laten? Want dat betekent wel dat je dan dus echt ruimte krijgt om te LEVEN, jouw LEVEN en jouw talenten en mogelijkheden op alle vlakken vrij te laten stromen……..

Als je al verschillende dingen hebt gedaan en je bent al bewust waar jouw jas uit bestaat, dan voel je nu wellicht dat je echt een grote stap wilt maken. De cursus Awakening your Light Body begeleidt je hierbij. Er is een leven voor en een leven na het volgen van deze cursus. Maandag 18 januari gaat deze weer van start. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie! info@praktijkbewust-zijn.nl 2015 Copyright Roos Plagge©. Wil je dit artikel gebruiken, dat kan! Neem dan onderstaande tekst over met een werkende link: Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in viawww.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".


0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij