Verlangen


Deze dagen zijn zeer geschikt om in je hart te voelen wat aandacht nodig heeft en daarnaar te luisteren, dat ook echt aandacht te geven! Om echt te luisteren naar jezelf. Je hebt waarschijnlijk een roerig jaar gehad net zoals zo velen. Als je van alles meemaakt in je leven kan dat sluiers leggen over je wijsheid en helderheid en je inzichten bedoezelen. Daardoor kun je soms langer blijven hangen in zaken die je alleen maar verzwaren. Wat je kunt doen op deze momenten is je herinneren dat je ware wijsheid ligt in je hart, in je gevoel. Dat alles wat je ‘bedenkt’, je alleen maar verder weghaalt van je ware pad. Wat wil er groeien in jou en in je leven? Wat wil aandacht? Wat wil zo graag gaan bloeien?

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".


0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij