Niet zwaar maar Licht! Met 5 tips voor jou


Merk jij ook weleens dat je af en toe het leven te zwaar maakt. Eigenlijk vergeet je dan dat je ware essentie Licht is. Ik hoor het mensen zo vaak zeggen dat ze hun leven zwaar vinden. Eigenlijk wil dat zeggen dat hun gedachten over hun leven zwaar zijn. Die gedachten zijn opgebouwd uit allerlei ervaringen die je hebt opgedaan in je leven. Maar dat is niet wie je werkelijk bent. Daaronder zit je ware essentie, mooi en puur!

De oplossing is om uit het denken te stappen en in je gevoel te komen. Echter is het soms lastig je emoties en je werkelijke gevoel over een situatie uit elkaar te kunnen houden.

Je weet bijvoorbeeld al lang dat je een bepaalde stap moet gaan zetten, dat weet je en dat voel je in alles in jezelf, maar toch blijf je er maar in hangen. Of je merkt dat je steeds in dezelfde negatieve spiraal komt, terwijl je allang aan hebt gevoeld, dat het tijd wordt dat je nu toch echt eens naar die bepaalde weerstanden moet gaan kijken.

Als je merkt dat je dit doet, weet dan dat het helemaal niet nodig is. Dat ook jij volledig vrij en in vreugde kan leven. Het is een keuze, en dat is het echt. Soms weet je misschien alleen niet hoe je er kunt komen.

Tips:

- Sta eens echt stil bij wat je voelt van binnen. Stop, maak tijd en ga ergens alleen zitten in stilte.

- Laat alles toe wat je voelt, stop met vechten met jezelf.

- Ga schrijven, schrijven is helend. Door te schrijven kun je je verhaal uiten en er is niemand die zijn mening geeft.

- Vind je eigen waarheid, diep van binnen weet je het wel. Maar als je al lang in een bepaalde weerstand of verstrikking zit, dan is het soms lastig om dit te herkennen.

- Doe de gratis zelftraining: “Licht toelaten”. Deze krijg je direct in je inbox bij inschrijving op de inspiratiemail.

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".


0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij