Lichter leven!


Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, hoe staat het met je intenties voor dit jaar? Het is altijd goed om even stil te staan en te evalueren ……… Neem je de tijd om af en toe stil te staan bij je gevoelens, je emoties en je denken?

Af en toe eens stilstaan, je rust nemen, zodat je goed kunt luisteren naar jezelf en kunt invoelen welke koers nu eigenlijk het beste bij je past zal je goed doen. Het zal je helpen om echt los te komen van oude patronen en oude gewoonten. Heb je het gevoel dat je je intenties wat bij moet sturen, of zit je nog op koers? Het hele leven is een groeiproces, waak ervoor dat je niet steeds terug stapt in oude gewoonten, maar durf te evalueren en je koerst bij te stellen en te kiezen! Zo erg is het ook niet als je hebt gemerkt dat je de afgelopen maanden weleens in een oud patroon bent gestapt. Het leven zit vol leermomenten en het heeft je alleen maar geholpen om nog duidelijker te krijgen waar je nu echt helemaal klaar mee bent en wat nu echt niet meer werkt voor jou!

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".


0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij