Kans


Iedere dag heb je een nieuwe kans om iets met je leven te doen of iets in je leven te veranderen. Iedere dag kun je veranderen door anders te kijken naar en anders te denken over je leven. Iedere dag kun je je standpunten herzien. Iedere dag van je leven is een geschenk voor jou dat je zelf invulling en betekenis mag geven! Maak tijd voor de dingen die JIJ wenst, leuk vindt, belangrijk vindt en GENIET!!

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".

#kans #genieten #veranderen

0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij