Engelen zoeken een baan


Door het licht te herkennen in jezelf en je daarop te richten in plaats van op de buitenwereld of op wat er niet goed gaat, vergroot je je licht.
Als je in de donker blijft zitten zien de engelen je niet. Er zijn vele vele lichtwezens op dit moment werkeloos. Als je je lichtje aan zet kunnen ze je beter vinden! Als je blijft klagen en je afsluit hebben ze moeite om je te bereiken. Als je innerlijk de vraag stelt en je opent en verlangt naar een uitweg dan komt er hulp. Je stapt dan uit de slachtofferrol en zet een hele belangrijke eerste stap op weg naar (letterlijk) een lichter leven.

2016 Copyright Roos Plagge©. Er rust copyright op alle teksten. Gratis delen en gebruiken is mogelijk met mijn toestemming, neem dan even contact met me op. Dit artikel is geschreven door Roos Plagge. Wil je de Inspiratie mail ontvangen? Schrijf je dan in via www.lichterlevenacademie.nl en ontvang de gratis de zelftraining "Licht toelaten".


0 keer bekeken

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij