Awakening your Light Body

​​

Ben jij toe aan het herschikken van je leven? Weet jij al een tijd dat het ook anders zou kunnen, maar zoek je nog de weg ernaar toe? Dan is het pad van het ontwaken van je Lichtlichaam iets voor jou.

 

Aan de hand van diepgaande transformerende geleidemeditaties ​wordt je mee op reis genomen in jezelf.

Dit is geen gewone meditatie cursus, je zal wel de gebruikelijke resultaten van mediteren ervaren, zoals meer innerlijke rust en meer ontspanning.  Maar deze cursus gaat vele malen dieper en ruimt daardoor zo heerlijk van alles op in jezelf en daardoor ook in je leven.

In de helft van de cursus wordt je Lichtlichaam geactiveerd en verschillende centra en de andere helft van de cursus gaat over het opruimen van blokkades en ballast in je persoonlijkheid, je denken, je emoties en je leven.

Data 2019:

module 1: ma 4/3 1930 en za 30/3 1000

module 2: za 13/4 1000 en za 11/5 1000

module 3: za 25/5 1000 en wo 19/6 1930

module 4: za 6/7 1000 en di 10/9 1930

module 5: za 21/9 1000 en ma 18/11 1930

module 6: ma 2/12 1930 en ma 16/12 1930

Elke bijeenkomst duurt 2 1/2 uur.

Luister hier de gratis introductie meditatie

Je kan nu ook de cursus volledig vanuit huis volgen. Je krijgt precies hetzelfde aangeboden plus 1 x per module een uur Skype contact waar je je vragen kunt stellen.

Deze cursus brengt je vooral een herschikking van je leven op alle levels,

volledig afgestemd op meer Licht en leven vanuit jezelf!

Herken jij jezelf hierin?

 

Ik wil zo graag een versnelde groei, ik voel dat het mijn tijd is om echt uit oude patronen te komen. 

Ik merk al een tijdje aan mezelf dat ik er nu echt klaar voor ben om er doorheen te komen.

 

Ik voel dat ik echt vanuit mijn ware essentie wil leven en dat ik nu echt mag gaan loslaten wat daar niet bij hoort.

Ik ben bekend met het principe dat ik niet mijn denken ben, maar toch lukt het niet altijd om echt naar mijn ware essentie te luisteren.

 

Ik ben op zoek naar inspiratie, die innerlijke stem die mij altijd de weg kan wijzen. Soms zit er nog wat ruis op de lijn en ik zou zo graag meer handvaten willen krijgen om echt naar mezelf te kunnen gaan luisteren.

 

Ik ben gevoelig voor energie, mijn gevoeligheid is nu niet altijd mijn kracht.

Ik zou graag willen leren hoe ik mijn sensitiviteit in kan zetten om mezelf zuiver te houden en om in mijn kracht te staan in mijn leven.

 

Ik voel dat ik bepaalde stappen moet gaan zetten, maar twijfel nog, of ik blijf hangen in zaken.

Ik wil echt gaan voelen van binnen welke stappen ik moet zetten in mijn leven, ik wil duidelijker een pad voor me zien dat ik kan gaan zodat ik echt verder kan komen. Ik wil leren om mijn eigen leven vorm te geven.

 

In relaties kan ik soms vastlopen, ik weet niet goed hoe ik ze liefdevoller en sprankelender kan ervaren zonder dat ik me erin verlies.

Het zou zo fijn zijn als ik helemaal mezelf kan zijn, open en liefdevol zonder dat ik mezelf kwijtraak.

 

Als je het pad van de Light Body op gaat word je stap voor stap aan de hand meegenomen door verschillende lagen in jezelf. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Je krijgt tools die je helpen om beter met je gevoeligheid om te gaan, om delen in jezelf die vastzaten te laten groeien, om neutraal te blijven in plaats van te verzanden in emoties, je leert hoe je heldere inspiratie krijgt en nog heel veel meer. Daarnaast ga je verschillende energiecentra in jezelf bewust leren waarnemen en voelen, je gaat steeds bewuster worden van je hoger zelf (of wijze zelf, het Licht, je gidsen of hoe je het wilt noemen) dit helpt je stabiel te blijven en echt van binnen uit te leven.

 

Het werkt heel makkelijk, je beluistert thuis 3 tot 4 keer per week een geleidemeditatie waarin je mee op reis wordt genomen. Maar het mag natuurlijk ook vaker. Daarnaast kom je naar de meditatie bijeenkomsten vanjouw groep. Het gehele traject is op een gedegen en zorgvuldige manier opgebouwd om jou te helpen om makkelijker, vrijer en vloeiender vanuit je werkelijke zelf te leven. 

 

 

Als je het pad van de Light Body opgaat krijg je daar zoveel ongekende mogelijkheden voor terug!

 

Ik voel me stromend en vrij. Als er nu dingen gebeuren in mijn leven dan raakt het me amper meer. En als het me al raakt dan weet ik nu hoe ik net zo makkelijk weer in stroming kan zijn.

 

Ik ben moeiteloos in contact met mijn hoger zelf. Ik voel me zelfs gesteund door Lichtwezens van een heel hoog en zuiver niveau. Dit steunt mij enorm en helpt me mezelf te blijven en bij mezelf te blijven.

 

Ik voel me creatief en vol inspiratie. Ik weet nu hoe ik mijn energieniveau op een hoog en Licht niveau kan houden. Dit vertaalt zich terug in hoe ik in het leven sta.

 

Ik weet dat ik hier met een reden ben. Mijn levensmissie is mij helder aan het worden of heb ik zelfs al helemaal helder. Ik voel, weet en herinner wie ik werkelijk ben en welke stappen ik kan nemen.

 

Ik weet nu echt wat bij me past. Ik kan loslaten wat me verzwaart en kiezen voor een Licht en vreugdevol leven. Ik weet nu echt hoe ik dat kan doen!

Je kunt verschillende Light Body cursussen volgen.  Als je van binnen die JA voelt dan kun je beginnen met de eerste module van de cursus: "Awakening your Light Body".

Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Deze cursus start begin 2019 in overleg cursisten!

De Awakening your Light Body meditatie cursus is een intense cursus die je stap voor stap meeneemt op een wonderlijke, schitterende reis door jezelf.

 

Je zult zoveel oneindige mogelijkheden ontdekken, inzichten krijgen en vooral een enorme rust en verruiming gaan ervaren.

 

Om alle 6 de modules te doorlopen en integreren nemen we ongeveer een jaar de tijd.

Door je Lichtlichaam te leren kennen en te activeren zal je volledig vanuit je Ziel kunnen leven. Het zal je zoveel mogelijkheden bieden!

Wat is je Light Body, je Lichtlichaam?

 

Je Light Body is een samenstelling van energielichamen die bestaan uit verfijnde en subtiele, zeer krachtige energieën. Je hebt zeven energielichamen en drie lichtlichamen, in totaal 10 Light Body centra die we gaan activeren, onderzoeken en verkennen. Deze energielichamen zijn anders dan de chakra’s en auralagen waar je misschien wel eens van hebt gehoord.

 

Als je je lichtlichaam ontwaakt zul je leren hoe je minder harmonieuze energieën kunt veranderen in energieën waar je wel mee om kunt gaan en je zult ervaren hoe je je leven op een hoger plan kunt krijgen. Je zult merken dat je innerlijke kracht groter wordt, dat je minder beïnvloedbaar bent door je emoties, dat je beter bij jezelf kunt blijven, dat je oude blokkades en vastzittende emoties vanzelf zullen oplossen of transformeren.

Door middel van de Light Body worden je gedachten helder en licht, je komt in contact met je diepste zijn. Door deze staat van zijn zul je merken dat je andere staten van bewust zijn zult ervaren waardoor je andere keuzes zult maken in je leven. Je zult steeds meer de keuzes kunnen maken die bijdragen aan jouw geluk en aan een lichter en vloeiender leven voor jou.

 

Voor wie
De cursus is geschikt voor mensen die voelen en innerlijk weten dat ze toe zijn aan een volgen stap op hun pad van spirituele groei!

Om te bepalen of je toe bent aan het volgen van het pad van de Light Body kun je jezelf de volgende vragen stellen:

 

Om te bepalen of je er aan toe bent om het pad de Awakening Your Light Body te gaan volgen kun je jezelf ook de volgende vragen stellen:

 1. Ben je al een tijdje op een pad van spirituele groei en ontwikkeling? Ben je klaar voor verandering, voor een pad met versnelde groei en ontwikkeling?

 2. Heb je interesse in het ervaren van diverse bewustzijnslagen en wil je van daar uit ook letterlijk vorm geven?

 3. Is het vinden van en het expressie geven aan je levensdoel vanuit jouw Innerlijke Licht belangrijk voor je? Maakt creativiteit daar een wezenlijk onderdeel van uit?

 4. Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid om datgene los te laten wat niet meer bij je past? Ben je bereid om datgene te creëren dat wel bij jou past?

 5. Vertrouw je op je innerlijke stem, impulsen en handel je hier ook naar? Zou je hier in willen groeien?

 6. Geloof jij dat je je eigen werkelijkheid creëert?

 7. Ben je er bewust van dat je een Hoger Zelf hebt en een Ziel? Voel je je aangetrokken tot zaken zoals meditatie, channeling, energiewerk en het ontwikkelen van je bewustzijn?

 8. Is spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid om er elke week tijd en energie aan te besteden?

 9. Ontvang je nu impulsen om nieuwe dingen in je leven toe te laten en dat het nu tijd is om hier aandacht aan te gaan besteden?

 10. Heb je geleerd om met emotionele zaken om te gaan die zich voordoen als je je je spiritueel ontwikkelt? Zoek je naar het positieve in elke situatie?

 11. Ben je gevoelig voor energie? Wil je leren over subtiele energieën en hoe je er mee kunt werken in je dagelijkse leven en ook ten aanzien van je creativiteit kunt leren inzetten, zodat het een kracht is?

 12. Geloof jij dat je recht hebt op een bijzonder, vreugdevol, sprankelend, overvloedig leven? Voel je ook dat het creatieve soms een innerlijke noodzaak of verlangen is?

 13. Ben je op zoek naar je eigen authentieke vrije spoor in jouw creatieve werk? Voel je de behoefte om je bestaande werk te doorbreken maar weet je niet hoe?

 

Als je vrijwel alle vragen met Ja beantwoord, ben je er klaar voor om het schitterende pad op te gaan dat de cursus Awakening Your Light Body je biedt.

 

 

Hoe werkt het


De cursus bestaat uit 6 modules. Elke module wordt gegeven op 2 afzonderlijke dagdelen van 2 ½ uur. Tijdens deze dagdelen stem ik me af op de groep en geef de meditaties door die op dat moment van toepassing zijn.
Deze meditaties neem ik direct op en mail ze later aan je als MP3 bestand zodat je ze thuis nog kunt beluisteren. Dat zijn voor 1 module ongeveer 5 a 6 meditaties.

Je krijgt per module 12 geleidemeditaties als MP3 met schitterende reizen. Een meditatie duurt gemiddeld 20 a 30 minuten. En je krijgt per module een Awakening your Light body boekje met uitleg en werkbladen over de centra en lichtlichamen en de verschillende mogelijkheden. Je gaat thuis aan de slag met het beluisteren van de meditaties. Je kan een paar keer per week tot dagelijks meditaties beluisteren, wat je zelf prettig vindt.

 

Als bonus krijg je van mij begeleiding per email voor als je vragen hebt of je ervaringen wilt delen. Gedurende de cursus houd ik je in het hoogste Licht zodat je makkelijker kunt groeien en de vaardigheden en de energieën van je Lichtlichaam je eigen kan maken.

Module 1 - Je basis van kracht opbouwen

 

Je activeert 3 energiecentra die zullen zorgen voor een stevige basis. Je zult merken dat dit doorwerkt in je leven. Je ervaart vrede, rust en je zult veel minder reageren op je omgeving. Je innerlijk kind krijgt aandacht en de kans om uit oude patronen te stappen. Je gaat werken met het harmoniseren en integreren van je deelpersoonlijkheden. Zo leg je een mooie stevige basis om verder te groeien.

 

Module 2 – Je hartcentrum openen

 

In deze module open je het centrum rondom je hart. Dit centrum zorgt voor stroming in je leven en vergroot de liefde, de compassie en vergeving voor jezelf en voor anderen. Je gaat je innerlijke heler activeren en je leert een helende ruimte creëren om anderen te helen.

 

Module 4 – afstemming en harmonisatie

 

In deze module word je je steeds meer en meer bewust van de subtiele oneindig verfijnde lichte en liefdevolle energieën in en om je heen. Je stemt je fysieke, mentale en emotionele lichaam steeds verfijnder op elkaar af. Dit heeft zijn effect op jouw leven en je relaties, je voelt de oneindige overvloed die er is voor jou. Je maakt steeds bewuster contact met jouw kring van lichtwezens. Het licht en de verruiming krijgen nog meer kans zich te manifesteren in jouw leven.

 

Module 3 – De hogere energiecentra activeren

 

In deze module leer je je hogere energiecentra te activeren. Je verbindt je met je hogere zelf om zo creatieve inzichten te ontvangen over jezelf en je leven. Je krijgt rust in je gedachtestroom. Je persoonlijkheid kan transformeren en zich verder aanpassen aan alle nieuwe vaardigheden die je in module 1 en 2 eigen hebt gemaakt. Je treedt in de leegte en krijgt toegang om te reizen naar vorige levens.

 

Module 6 – Een bron van licht zijn

 

In deze module activeer je het derde lichtlichaam. Dit lichtlichaam laat je ervaren dat alles een is. Via dit centrum sta je direct in contact met het hoogste en lichtste licht. Je zult de wereld vanuit een heel ander perspectief gaan zien en je persoonlijkheid kan groeien en transformeren op een manier die werkelijk past bij wie je werkelijk bent in je diepste zuiverste essentie. Je zult enorme verruiming ervaren. Deze prachtige energieën zullen zich vertalen in je leven, in je relaties en je activiteiten.

 

Module 5 – Je lichtlichaam activeren

 

In de eerste 4 modules ben je bewust geworden van je 7 energiecentra. In module 5 activeer je de eerste twee lichtlichamen. Als je in deze meditaties bent, ervaar je een gelukzalig gevoel. Licht, liefde en een enorme verfijning en verruiming. Je krijgt zoveel inzicht in wie je werkelijk bent en ook over de situaties in je leven. Je levensdoel wordt je helder. Je gaat verder onderzoeken hoe energietransmissie werkt.

 

Je bijdrage per module is 165 euro inclusief 21% BTW. De cursus herhalen kost 50 euro. Sommige zorgverzekeraars vergoeden meditatiecursussen. Je kunt per module beslissen of je verder gaat.

 

Wanneer

Begin 2019 gaat er weer een module 1 van start! We plannen de gezamelijke meditaties meestal op een avond van 1930 tot 2200 uur of een doordeweekse ochtend of zaterdagochtend van 930 tot 1200 uur. Om de 3 tot 5 weken plannen we met elkaar de volgende bijeenkomst, waardoor het altijd op een datum is die jou uitkomt en je niets hoeft te missen.

Je krijgt de meditaties en het werkboekje mee voor thuis, thuis ga je er verder mee aan de slag. Tussendoor kun je me mailen met vragen of om je verhaal te delen. Zo gaan we stap voor stap met elkaar door alle vaardigheden heen.

 

Waar

Cursuslocatie kan verschillend zijn, Tinte of Rockanje.

 

Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent. Ja kan altijd even kennis komen maken met mij in mijn praktijk.

Nog even op een rij wat je krijgt per module:

 

Per module: twee bijeenkomsten van 2 1/2 uur (in totaal dus 12 bijeenkomsten)

 

Per module: 5 a 6 live opgenomen gechannelde meditaties van de bijeenkomsten als MP3 (in totaal ruim 30 meditaties).
 

Per module: 12 geleidemeditaties voor thuis als MP3 (in totaal 72 meditaties)

 

Per module: Een helder geschreven werkboek, geillustreerd met tekeningen en met werkbladen (in totaal 6 werkboeken)

 

Je wordt als cursist door mij in het hoogste licht gehouden, ervaringen en vragen mag je altijd met me  delen per mail.

 

 

Deze 6 modules zijn al een compleet programma die je leven voor altijd zullen veranderen!

Wil je nog verder groeien dan kan je bij mij ook de volgende cursussen volgen:

Self Exciting, duur 1 jaar

Peace, Living your Life Purpose, duur 1 jaar

Radiance, Filling in the frequencies, 6 modules van elk een half jaar, los te volgen

Iedere eerste en derde woensdag van de maand geef ik life door middel van een webinar een meditatie door voor ex-cursisten en mensen die het fijn vinden om in afstemming te zijn. Dit is een besloten groep, mail me voor informatie hierover.

Ben je benieuwd en wil je gratis een introductie meditatie

ervaren? Op de pagina met gratis Geleidemditaties heb ik

hem voor je geplaatst, scrol even naar beneden.

Daar staan ook nog andere gechannelde Lichtmeditaties.

Klik hier

Mail me gerust je ervaring of als je iets wilt vragen of delen.

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon

Volg mij