October 31, 2019

Als steeds maar diezelfde gedachte en datzelfde gevoel bij jou op de deur blijft kloppen, steeds maar weer datzelfde, dan is het echt goed om daar bij stil te staan. Het zal je anders blijven inhalen in de meest ongewenste situaties en omhoog komen als je het echt niet verwacht of juist niet kan gebruiken. Maar hoe kan je dat nou doen zonder stee...

February 4, 2019

"When another person makes you suffer, it is because he suffers deeply within himself, and his suffering is spilling over. He does not need punishment; he needs help. That's the message he is sending.”


― Thich Nhat Hanh
 

Ken je dat gevoel dat je last hebt van allerlei gevoelens en emoties en dat je eigenlijk zou willen dat de ander iets verandert...

November 18, 2018

9 april 2017 kwam ik zo’n mooi filmpje tegen over rouwverwerking. Ik plaatste het op mijn Facebook pagina. Niet wetende dat 3 maanden later mijn lief plotseling zou sterven. We waren bijna 8 jaar samen. Samenleven met hem was intens, liefdevol, maar ook stormachtig. We hebben in die bijna 8 jaar ontzettend veel herinneringen gemaakt.

Het filmpje w...

March 8, 2018

Vandaag is de internationale vrouwendag. Het doel van Internationale Vrouwendag is aandacht te geven aan vrouwenthema’s zoals economische zelfstandigheid, huiselijk geweld en andere aandachtspunten op het gebied van emancipatie en participatie.

Een dag van heling, waardoor we een stap verder komen met gelijkwaardigheid in de maatschappij en in rel...

February 16, 2018

Als ik aan vrijheid denk en aan werkelijke bevrijding dan denk ik aan vrij zijn om werkelijk jezelf te zijn.

Vrij zijn van welke beperking dan ook, vrij zijn van de beperkingen in het collectieve bewustzijn en de beperkingen in je individuele bewustzijn.

Dat betekent dat je je vrij voelt om volledig jezelf te zijn vanuit je Ziel en dus niet in al...

January 14, 2018

Vragen van klanten over omgaan met verlies:

Hoe kom je de dagen, weken, maanden door?

Het allerbelangrijkste is om bewust te zijn van jezelf. Verstrikkingen herkennen met anderen en steeds opnieuw vanuit jouw eigen waarheid in de situatie gaan staan. Elke dag opnieuw leven en beleven wat het dan ook is.

Door niet het denken en invullen te volgen, ma...

November 23, 2017

Soms kan het lijken alsof je geen uitweg weet in een situatie, alsof alles heel erg op je afkomt. Dan ervaar je allerlei blokkades in jezelf die je alleen maar verder en verder wegbrengen bij je eigen innerlijke waarheid. Ken je dat gevoel? ….

Er is zeker een weg om hier mee om te gaan en uit te komen. Eigenlijk draait het vastlopen en blokkades a...

June 4, 2017

Sta jij wel eens stil bij jezelf om de oplossing in jezelf toe te laten?

Sta jij jezelf toe om bij je eigen waarheid te komen en als je deze voelt/weet ernaar te handelen?

Vertrouw jij erop  dat alle antwoorden al lang in jou zijn, dat je er alleen maar naar hoeft te luisteren?

Veel mensen in mijn praktijk en ook bij de trainingen worstelen op dit m...

January 19, 2017

Je moet wel verstandig zijn en ja, je gevoel kan je ook de verkeerde kant opsturen, het is zo belangrijk om echt je verstand te gebruiken!

Misschien heb je dat vaker gehoord of gedacht, maar dan kom je er niet…..

Als je alleen maar je verstand gebruikt kom je er niet uit. Want dan gebruik je precies die denkpatronen die je gebracht hebben waar je n...

November 18, 2016

Hoe blijf ik in balans als er van alles om me heen gebeurt? Wat kan ik doen als er zoveel gebeurt dat ik niet meer weet welke keuzes goed zijn voor mij? Hoe blijf ik zo licht en makkelijk mogelijk in mijn leven staan, ook als er dingen gebeuren die mij hierin uitdagen?

De eerste reactie in dit soort situaties is bij de meeste mensen om mee te gaan...

Please reload

Uitgelichte berichten

November 18, 2018