*Nieuw* Gratis training Bij Jezelf Komen

Over de gratis training Bij Jezelf Komen

  •  Het is geschikt voor jou als je dichter bij jezelf wilt komen.

  • ​ Als je voelt dat het tijd is dat je meer naar jezelf gaat luisteren.

  • ​ Als je blokkades op wilt gaan ruimen.

  • Als je Lichter en vreugdevoller wilt gaan leven.

Kom bij jezelf, herinner wie je bent en leef ernaar.

Stap uit het zware en kies voor wie je werkelijk bent.

Elk moment van de dag heb je de keuze om je af te stemmen op een lichter leven!

Wat je gratis krijgt:

Een PDF werkboek met 34 pagina’s met overdenkingen en oefeningen. Hierin word je stap voor stap meegenomen om lichtere gedachten te krijgen en de eerste stappen naar een lichter leven helder te krijgen.

3 geleide meditaties die je kan downloaden naar je eigen computer, door mij ingesproken. De meditaties lees ik niet voor van een papier, maar geef ik volledig intuïtief door dat maakt de meditatie extra krachtig.

​Meditatie 1: “Bij jezelf komen”

Deze geleidemeditatie helpt je om even stil te staan bij jezelf zodat je dichter bij jezelf komt. Je wordt bewuster van jezelf en zo kan je meer ruimte voelen om bij je eigen waarheid te komen. Pak even je rust gedurende 10 minuten voor jezelf.

Meditatie 2: “ Loslaten en ontvouwen”

Wil je een doorstart in je leven, een grote stap die echt uit jezelf komt? Dan helpt deze meditatie je bewuster te worden wat er aandacht wil. Wat wil zich openen in jou? Wat wil er geleefd worden? Wat mag je gaan loslaten? En hoe ziet je leven eruit als deze inzichten geleefd gaan worden?

Een mooie meditatie om bij je pure zelf te komen en bij je innerlijke wijsheid.

Deze geleidemeditatie duurt bijna een half uur en tijdens het beluisteren krijg je de ruimte om je inzichten die je krijgt op te schrijven.

Meditatie 3: “Licht toelaten”

In deze meditatie word je geholpen om meer Licht toe te laten in jezelf. Er is een verlangen in jou om Lichter te Leven, stel je open voor dit verlangen en sta meer Licht toe in jezelf. Je kan je voorstellen dat er een stralend helder Licht boven je is, een stralende Zon die schijnt voor jou. In de meditatie stel je je voor dat dit Licht door je heen stroomt en alles wegwast wat niet meer bij jou past. Deze meditatie duurt ongeveer 20 minuten. Een mooie meditatie die je helpt om bij jezelf te komen en je ruimte in te nemen!​

Motiverende mails naar aanleiding van deze training, daarin krijg je aanvullende tips en overdenkingen om aan de slag te blijven met je proces om bij jezelf te komen.

Mijn inspiratie mail krijg je een paar keer per jaar toegezonden. In deze mail schrijf ik artikelen over Bewust Zijn en Lichter Leven en krijg je tips en overdenkingen om vanuit je gevoel te leven.

Ik ben je dankbaar

dat je mijn website bezoekt

en dat je me volgt.

Ik hoop je te inspireren

en zo een bijdrage te

kunnen geven zodat jij

Lichter en Makkelijker kunt

leven!

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij