7 Vaardigheden om bij jezelf te blijven

 

Het meest uitgebreide en complete programma dat er bestaat voor een makkelijk vrij en gelukkig leven!

Een training voor thuis boordevol instructievideo's,     oefeningen, uitleg, werkboekjes en geleidemeditaties!

Je wordt gedurende 3 maanden op een gedegen  manier begeleid waardoor je het echt integreert.

 

 

Wanneer je deze vaardigheden beheerst raak je jezelf niet meer kwijt en kun je in

alle vrijheid en op een ontspannen manier je leven leven, volledig vanuit Jezelf!

Je krijgt vaardigheden op energie niveau, op emotioneel niveau en op mentaal niveau. Juist door deze combinatie werkt het ijzersterk.

 

De vaardigheden zijn makkelijker dan je dacht, eenvoudig toe te passen en als je ze kent en hebt doorvoelt kun je ze in je dagelijks leven meteen toepassen.  

 

Op een heldere manier word je stap voor stap door mij meegenomen op reis waarbij je steeds bewuster zal worden, hierdoor wordt je leven lichter en zal je meer ruimte en vrijheid gaan ervaren. Je wordt niet meer beïnvloed door je omgeving, je denken of je emoties. Je voelt je sterk en beschermd, zo leef je volledig vanuit jezelf. Verstrikkingen in lastige situaties zijn verleden tijd.

 

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat deze vaardigheden werken. Sinds 10 jaar heb ik deze vaardigheden aan zeer veel mensen doorgegeven door middel van life training. Sinds 1992 begeleid ik mensen op hun levenspad.

 

Ga je mee op reis?

 ‘Niet hetgeen je overkomt, maar je vaardigheden,

je weerstand en je overtuigingen bepalen hoe je je voelt’

Herken jij de volgende gedachten en gevoelens?

Ik ben toe aan groei en doorbraak.

Ik wil mezelf, mijn gedachten, gevoelens en wie ik werkelijk ben beter leren kennen en begrijpen.  Ik wil beter snappen waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ik zou meer controle willen krijgen over mezelf zodat ik niet verdwaal in het denken of emoties. Ik wil die pijn niet meer hoeven voelen. Ik wil niet meer verstrikt raken.

Ik voel te weinig contact met mezelf.

Ik ga makkelijk weg bij mezelf en ben meer bezig met de mensen en situaties om me heen dan met mezelf.

 

Mijn relaties verdiepen zich niet zoals ik het eigenlijk zou willen.

Ik ben me steeds meer bewust van anderen dan van mezelf, ik raak steeds mezelf kwijt.

Ik heb maar weinig energie.

Het voelt alsof mijn energie wegsijpelt. Daardoor kom ik niet tot een doel en kan ik geen focus houden voor mezelf, ik weet niet meer waar ik moet beginnen.

Ik voel zoveel, ik weet niet hoe ik me moet afsluiten voor al die indrukken.

Ik heb last van mijn gevoeligheid en zou dit wel als mijn kracht willen gaan ervaren in plaats van mijn zwakte.

Het kan ook anders, je kunt zeker in het leven staan, met de juiste

vaardigheden en instelling kan het ook Makkelijk en Licht.

Ik bied je een duidelijk pad, een pad waarin je stap voor stap vaardigheden eigen gaat maken. Ik garandeer je dat deze vaardigheden je zullen helpen om jezelf zo goed te leren kennen,

zo bewust te worden van jezelf en wie je bent dat je bij jezelf kunt blijven.

Zodat je direct gaat herkennen wanneer je jezelf kwijt raakt en vooral ook

hoe je weer heel dicht bij jezelf kan komen.

 

Gedachten en gevoelens die je zult hebben na het integreren van de vaardigheden zijn….

Ik voel het verschil tussen emotie en gevoel. 

Ik kan mijn emoties makkelijk laten afvloeien zonder dat ik er in blijf hangen, mijn angst, verdriet, boosheid of onrust heeft geen grip meer op mij.

Ik voel me vrij, ik zit niet meer vast, maar kan nu kiezen hoe ik me voel.

 

 

Ik kom meer aan mezelf toe.

Ik weet nu hoe ik dat kan waarmaken voor mezelf. En ik weet nu welke stappen ik heb te zetten. Ik voel nu heel duidelijk mijn innerlijk kompas. 

 

 

Ik weet nu hoe ik bij mezelf moet blijven. 

Er is echt ruimte gekomen. Ik weet nu ook wat ik tegen mezelf kan zeggen om te zorgen dat ik in mijn kracht blijf. Ik heb veel meer en veel beter contact met anderen. Mijn relaties zijn verbeterd en lopen makkelijker. En de relaties waar ik me niet fijn bij voel raken me niet meer. Ik kan mezelf beschermen. 

 

 

Ik voel me fit en energiek. 

Ik kan nu beter omgaan met mijn energie en weet de balans te houden.

 

 

Mijn blinde vlekken zijn me helder geworden waardoor ik echt ontspannen en zonder stress leef.

Ik begrijp mezelf en mijn reacties nu veel beter. 

 

 

Er is rust.

Ik ben niet meer op zoek. Ik heb gevonden wat ik zocht, mezelf!

 

 

Als je dit pad met mij bewandelt zal je je al snel Lichter,

Bewuster en Vrijer gaan voelen!

 

 

Deze vaardigheden leer je en integreer je voor de rest van je leven. Het zijn vaardigheden die je kunt blijven herhalen en herhalen waardoor ze je steeds meer eigen worden.

 

Vaardigheid 1: Bewust zijn van jezelf.

 

Als je Bewust kunt Zijn dan blijf je bij jezelf, als je bij jezelf kunt zijn sta je in contact met je werkelijke zelf. Binnen in jou is alles aanwezig. Ik help je sluiers op te ruimen en te herinneren wie je werkelijk bent. Zo kom je in contact met je intuïtie, je eigen intuïtie is je beste gids. Als je bewust bent, dan doorzie je oude patronen en ontstaat er een vrije keuze. Bewust worden begint met naar je gevoel te gaan.

 

 

Wat leer je:

Je leert steeds bewuster te worden van jezelf, hoe bewuster je wordt, hoe lichter alles wordt. Je leert hoe je dit kunt doen. Je krijgt oefeningen om dit te doen en geleidemeditaties waar je aan de hand wordt meegenomen zodat je kunt ervaren hoe het werkt.

 

Vaardigheid 2: Omgaan met gedachten en het denken.

 

Als je om kunt gaan met je gedachten en het denken dan ervaar je rust, innerlijke stilte en ruimte.

 

 

Wat leer je:

Je leert je gedachten te kalmeren en niet mee te gaan met het verhaal. Je krijgt oefeningen hoe je uit gedachten kunt blijven en geleidemeditaties om dit te doorvoelen.

 

Vaardigheid 3: Omgaan met emoties.

 

Als je om kunt gaan met emoties zorgt dat ervoor dat je vrij en open blijft en blijf je niet meer hangen in bepaalde blokkades.

 

 

Wat leer je:

Je leert uit emoties te blijven en als je ze krijgt er niet in te blijven hangen. Je leert emotionele blokkades op te lossen. Je krijgt oefeningen om bewuster te worden hoe emoties werken. En natuurlijk geleidemeditaties waarin je stap voor stap meegenomen wordt om emoties op te ruimen.

 

Vaardigheid 4: In het NU zijn en meegaan met de flow van het leven zonder weerstand.

 

Als je in het hier en nu leeft dan heb je altijd een vertrekpunt van waaruit je keuzes kunt gaan maken. Je versnippert jezelf en je kracht niet meer. Kracht geeft moed tot verandering.

Dit geeft ongekende mogelijkheden. Als je de juiste woorden weet om jezelf te ondersteunen, dan sta je echt helemaal in je kracht.

 

 

Wat leer je:

Je leert het leven te leven zoals het komt en bij te sturen waar je bij wilt sturen. Als je je blokkades en weerstanden durft te ervaren krijgen ze ruimte en kunnen er wegen gevonden worden waardoor ze kunnen wegvloeien. Je gaat ontdekken wat je tegen jezelf kan zeggen om ervoor te zorgen dat je meteen in het NU bent en in je kracht staat. Je gaat ontdekken hoe je kan voorkomen dat je je kracht versnippert.

 

Vaardigheid 5: je ruimte innemen

 

Ruimte innemen is heel belangrijk om volledig jezelf te kunnen zijn. Door bewust te zijn waar je aandacht is kun je steeds meer gaan leven van binnen naar buiten in plaats van buiten naar binnen. Je aandacht verlegt zich naar leven van je eigen verlangens en passie van het aanpassen of afstemmen op de buitenwereld.

 

 

Wat je leert:

Je leert met je aandacht vanuit jezelf in het leven staan in plaats van rond te slingeren in allerlei situaties en je af te laten leiden door anderen. Zo kan je in je eigen waarheid blijven staan en je energie bij jezelf houden in plaats van te versnipperen. Zo sta je jezelf toe om echt te zijn wie je bent, zonder terughoudendheid.

 

Vaardigheid 6: Eigenliefde en vanuit je hart leven

 

Vanuit je hart leven is zuiver en oprecht. Door de jaren heen kan daar een sluier over heen gekomen zijn. Deze kan zijn ontstaan door wat je hebt meegemaakt of wat je bent gaan geloven over jezelf, het leven. Misschien kun je jezelf moeilijk vergeven of haal je jezelf onnodig naar beneden.

 

 

Wat je leert:

Je leert echt van jezelf te houden. Eigenliefde heeft niets met egoïsme te maken, maar alles met volledig jezelf te mogen zijn. Je gaat aan de slag met vergeven, van jezelf en van anderen zodat je jezelf kunt bevrijden van sluiers en werkelijk kunt gaan loslaten wat je verzwaart. Je gaat blokkades opruimen die je eigenliefde in de weg staan. Liefde en dankbaarheid voelen voor je lichaam opent je hart voor jezelf, ook hiermee ga je aan de slag.

 

Vaardigheid 7: Bij jezelf blijven en je niet laten triggeren door anderen of situaties.

 

Je gaat je steeds meer realiseren dat jij degene bent die bepaalt hoe je je voelt en vooral dat je er wat aan kunt doen. Je gaat daar steeds meer de verantwoording voor nemen. Je realiseert je dat je altijd een vrije keuze hebt om vrij te zijn!

 

 

Wat je leert:

Je krijgt inzicht in verantwoordelijkheid. Uiteindelijk is je grootste verantwoordelijkheid dat je verantwoording neemt over jezelf, hoe je je voelt, welke keuzes je maakt. Je gaat bewust worden welke mensen of situaties jou uit balans brengen en vooral hoe je je balans kunt bewaren als je hiermee geconfronteerd wordt.

 

Veelgestelde vragen:

 

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Je kunt rekening houden met ongeveer elke dag een half uur tot een uur. Het kan zijn dat je iets leest, iets overdenkt, een oefening doet of een geleidemeditatie beluistert. Het integreren van de vaardigheden ben je zo vaak mee bezig gedurende de week als je daar behoefte aan hebt. Je kunt ervoor kiezen om het programma in 3 maanden te doorlopen, of om er langer over te doen.

 

Krijg ik de volgende vaardigheid en hoe lang heb ik hier toegang tot?

Om de week krijg je op vrijdagochtend de volgende les in je inbox. Je ontvangt een link waar je toegang krijgt tot de materialen. De materialen blijven online staan en daar blijf je toegang tot houden. Tot 3 maanden na het afronden van de training heb je toegang. Je kunt het werkboek en de geleidemeditaties downloaden.

 

Is het voor beginners of gevorderden?

Het maakt niet uit of je bekend bent met deze materie. Zowel voor mensen die al veel ervaring hebben, als voor mensen die nieuw zijn hiermee is de cursus interessant en haal je eruit wat voor jou nuttig is. Als je je aangetrokken voelt, dan is het voor jou de tijd om nu in te stappen!

Al deze vaardigheden zijn al in jou aanwezig.

Je hoeft ze alleen maar weer bewust te worden en wakker te maken.

Nog even op een rijtje wat je krijgt bij de zelftraining "7 vaardigheden om bij jezelf te blijven":

 

Op vrijdag om de week krijg je per email een link naar een pagina met alle materialen behorende bij een vaardigheid. Je gaat er dan in je eigen tempo mee aan de slag. Je bekijkt de instructievideo, download het bijbehorende PDF werkboek en de geleidemeditaties. Je doet de oefeningen te doen en je gaat in het werkboek lezen. Het is aan te raden om hier wekelijks mee bezig te blijven, maar als je het niet redt, schuif je het gewoon op. De materialen blijven online staan voor je.

 

De materialen waar je toegang tot krijgt:

7 uitgebreide instructie video’s met duidelijke uitleg.

2 tot 3 meditaties als MP3 per vaardigheid, in totaal 17 geleidemeditaties.

En een oefening ingesproken als MP3.

7 E-werkboeken met uitleg en extra oefeningen die samen een boek vormen.

                       

                             

 

 

BONUS: Extra begeleiding van mij.

Als bonus bied ik je aan dat je onbeperkt met mij kan mailen voor als je vragen hebt of iets wilt delen.

Je zult gaan merken dat dit een van de beste dingen is die je ooit aan jezelf hebt gegeven!

Ben je beginner dan zal deze training voor altijd je leven veranderen,

ben je gevorderd dan zal deze training je nieuwe en meer verdieping geven.

Is dit een training waarin ik inzichten krijg?

Ja, je krijgt inzichten, maar…….. vooral ga je vaardigheden leren, simpele, krachtige, makkelijk toepasbare vaardigheden. Als je alle 7 leert toepassen en integreren in je leven hoef je nooit meer weg te gaan bij jezelf.

 

 

Jouw belangrijkste investering is jouw TIJD.

 

Tijd voor jezelf om bezig te zijn met jezelf. Met als doel om meer energie en meer ruimte te gaan creëren voor jezelf. Als je op dit punt in je leven staat en je voelt dat je er echt helemaal mee klaar bent om steeds weer opnieuw in dezelfde valkuilen en verstrikkingen te geraken. Dan is het voor jou NU de juiste tijd om in te stappen.

 

Omdat je weet dat je investering in tijd je nu zal helpen om straks veel meer ruimte voor jezelf te kunnen creëren. Op alle vlakken die je je maar wenst!

 

Je bijdrage voor dit zeer complete en uitgebreide programma is maar 297 euro (incl 21% btw).

 

Betaling in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk.

 

 

Dus voelt het voor jou nu dat je tijd wilt vrijmaken,

tijd voor jezelf, schrijf je dan nu in.

Ik ga heel graag met je aan de slag!

Mail mij gerust info@lichterlevenacademie.nl

297,-

incl. btw

eenmalig

7 instructie video's

17 geleide meditaties

7 werkboeken

24/7 mail contact

 

107,-

 

incl. btw

in 3 termijnen

​7 instructie video's

17 geleide meditaties

7 werkboeken

24/7 mail contact

 

Je kunt tot 2 weken na aanvang van het programma gebruik maken van de niet goed geld terug garantie. Als jij kunt aantonen, dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd en je verdiept hebt in de modules en na een gesprek blijkt het programma niet aan je verwachtingen te voldoen dan krijg jij je geld terug. Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen, zolang de training nog niet is gestart.

 

 

Als extra krijg je gedurende de training begeleiding van mij per mail als je daar behoefte aan hebt.

 

​Bank gegevens: NL54 INGB 0007 3904 48 Roos Plagge

Lichter Leven Academie is een onderdeel van Roos Plagge

Kvk nummer: 24355239

BTW nummer: NL001571799B71

© Lichter leven academie Brielle

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Volg mij